Concerts

Barna Brass Quintet

La gran varietat d’estils i formes musicals és una de les característiques de la seva constant activitat artística, ja que es poden escoltar des de temes clàssics fins a la música més avantguardista.

Proposta 1

Quintet sol

Tota la potencialitat dels instruments de vent metall en un concert simfònic que va recorrent diverses èpoques i estils musicals.

Un concert amb gran varietat de matisos, en el qual podrem escoltar, des de temes de música clàssica, música de cinema, sons tradicionals i populars fins a música d´avantguarda per metall del segle XX.

Un concert pensat per un ampli ventall de públic de totes les edats, tant per un públic familiar com per a seguidors exigents de la música clàssica.

barna-brass-quintet-1

Música: Barna Brass Quintet Sol

Proposta 2

Quintet i percussió

Podem afegir percussió amb la finalitat de remarcar timbres i efectes sonors nous, a més de descobrir una nova família de l’orquestra.

Utilitzem instruments de percussió d´afinació tant determinada com indeterminada (Timpanis, bateria, etc.).

Aquesta fusió de vent metall-percussió ens potencia la sonoritat i ens ajuda en els temes amb ritmes com dixieland, blues, ragtime, pop etc.

barna-brass-quintet-2

Música: Barna Brass Quintet

percussió: Timpanis, bateria, etc.

Proposta 3

Quintet i cor

La tercera variant és la del quintet amb acompanyament d’un cor.

Obres a interpretar com “Cantus natalis” de Z. Randall Stroope i “Canite Tuba” de Donald McCullough ens impregnen d´un aire festiu, alegre, triomfal i joiós.

Aquests concerts ens ofereixen la possibilitat de gaudir de la riquesa sonora i tímbrica que emana de la suma de veus –humanes i instrumentals-, així com de les sonoritats de la veu humana, en format coral, la dels instruments, amb el quintet.

barna-brass-quintet-3

Música: Barna Brass Quintet

Cor: Nombre coro.

Proposta 4

actes públics

Per la nostra capacitat de mobilitat i pel nostre variat repertori (que abasta totes les èpoques i estils), som una formació adequada per amenitzar qualsevol tipus d’acte social, laboral o lúdic: convencions, reunions, presentacions, recepcions.

Actes com l´entrega de premis en el Jocs Florals de Barcelona està present Barna Brass Quintet interpretant la música que exigeix el protocol.

barna-brass-quintet-4

Música: Barna Brass Quintet

Instruments: Trompeta, Trombó, Trompa i Tuba.

GALA LÍRICA & BBQ

Brass Quintet i Ricard Torino (Tenor) i Olga Miracle (Soprano)

Aquest nou projecte neix amb la idea de combinar el món de la cançó amb el camerístic amb l’ajut de Barna Brass Quintet i Ricard Torino (Tenor) i Olga Miracle (Soprano). El repertori que s’ha escollit són petits fragments d’àries i duets d’òpera, de sarsuela i dels musicals més reconeguts de les últimes dècades.

Un concert on s’intercanviarà el format escoltant peces instrumentals amb el quintet de metall, àries i duets amb els cantants. Aquesta combinació dels metalls amb les veus crea una sonoritat brillant i noble al mateix temps impactant amb els oients que gaudiran d’una gala lírica amb peces com Nessun Dorma o Mi Chiamano Mimì de Puccini entre d’altres.

Descarrega’t el dossier
gala-lirica

Música: Barna Brass Quintet

Veus: Olga Miracle i Ricard Torino

RESERVES

SI VOLS contractar-nos, POTS FER-HO AQUÍ.

contacte

RESERVES

SI VOLS contractar-nos, POTS FER-HO AQUÍ.

contacte